مرکز فرهنگی هنری دولت آباد (نمین )

 این مرکز از سال 1384 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . همزمان با هفته دولت آباد، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام  شهید قربانعلی پوراروج نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی 

  اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک  و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر -  روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  خیابان معلم -  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دولت آباد

تلفن :

 

  تلفن :  32347333

مسئول مرکز :

 

   خانم نرگس جعفر خانی 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1401/09/24 - 17:48
  • تعداد بازدید: 238
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با مشارکت کانون استان اردبیل اجرا شد؛

وبینار آموزشی از تجربه تا خلاقیت

در پنجمین روز از هفته پژوهش وبینار آموزشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان آذربایجان غربی با عنوان «از تجربه تا خلاقیت»، توسط معاون فرهنگی و مربی آفرینش‌های هنری کانون استان اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این وبینار، داریوش علومی معاون فرهنگی کانون استان اردبیل در معرفی هنر چوب‌های آب‌آورده گفت: کار با چوب‌های آب آورده یک هنر شناخته شده است و در خارج از مرزهای کشور هنرمندان این عرصه با خلق آثاری زیبا و ارزشمند و فروش آن امرار معاش می کنند.

وی با بیان اینکه چوب‌های آب‌آورده ابزار مناسبی برای خلق یک اثری هنری است، اظهار داشت: مواد اولیه این کار هنری به خاطر فرم، بافت و شکل منحصر به فردی که دارندآ ابزاری مناسب برای تجلی خلاقیت‌های هنری است و هر اثری که خلق می‌شود به خاطر این که نسخه دومی برای آن نمی‌توان پیدا کرد اثری منحصر به فرد خواهد بود.

معاون فرهنگی کانون فعالیت در هنر چوب‌های آب‌آورده را هیجان‌آور و لذت‌بخش توصیف کرده و با اشاره به فرایند تولید اثر در این کار هنری، تصریح کرد: انتخاب چوب‌هایی که با ترکیب آنها می‌توان مجسمه ساخت به ابعاد، اندازه، درازا، پهنا و میزان انحنای قطعات بستگی دارد و هنرمند با توجه به اینکه از قبل می داند چه چیزی خواهد ساخت و یا با دقت در فرم و شکل چوب به ایده‌ای دست یافته و آن را برجسته می‌کند، اثری بدیع می‌آفریند.

در ادامه این وبینار سمیه جعفری مربی آفرینش‌های هنری کانون استان اردبیل نیز با اشاره به اهمیت مخاطب‌شناسی در کارهای هنری گفت: مربی قبل از شروع به آموزش باید دقت لازم را در خصوص این‌که چه چیزی را با چه روش و تکنیکی و به چه کسی آموزش می‌دهد داشته باشد.

جعفری با بیان اینکه عضو باید قبل از آغاز فرایند تولید اثر، با درک بهتر و مناسب از موضوع کار، از آمادگی لازم برای اجرای اثر برخوردار باشد، نمایش آثار تولید شده با موضوع مشابه را در رسیدن به آمادگی ذهنی موثر دانست.

شناخت محیط پیرامون توسط کودکان، آشنایی با ابزارهای تولید آثار هنری و پرسش و پاسخ در خصوص خلاقیت‌ها و فعالیت‌های ذهنی و بصری در کودکان و نوجوانان از دیگر مباحث مطرح شده در این وبینار بود.

شایان ذکر است، سمیه جعفری مربی آفرینش‌های هنری با هدایت اعضا، موفقیت‌های ارزنده‌ای را در سطح کشوری و بین‌الملل برای کانون استان اردبیل کسب کرده‌ است.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت